top of page

PERSOONLIJK SIERAAD Uw wenssieraad kan werkelijkheid worden. Samen met u zal ik mijn expertise inzetten en adviseren in vormgeving, metaalkeuze en eventueel het gebruik van edelstenen. 

Ook het verwerken van metaal van oude ongedragen of uit de mode geraakte sieraden zijn een goede uitgangsbasis om te verwerken. Dit is niet alleen economisch zeer profijtelijk maar ook de emotionele factor kan zich hierbij doen gelden.

REPARATIES Mijn meer dan 30 jaar ervaring in het vak staan garant voor een vakkundige en degelijke reparatie van uw sieraden. Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden en bied u graag een betaalbare 

oplossing aan.

ZETWERK. Het zetten van kleurstenen en brilliant in alle denkbare variaties is mogelijk in zowel nieuw als bestaand werk.

GRAVEERWERK. Graveren van text in ringen, armbanden en hangers maar ook voor het graveren van elk denkbare afbeelding, logo of zelfs portret is er apparatuur in het atelier aanwezig. Ook handgravures behoren tot de mogelijkheden.

GIETWERK U kunt bij mij terecht voor uiteenlopend gietwerk. Zowel voor kleine als grotere series. Beslist zeer interessant voor lokale verenigingen en clubs.

KOESTERSIERADEN Hoe bijzonder is het om, bij een geboorte of een huwelijk of na het verlies van een dierbare, iets tastbaars een mooie bestemming te geven.
In mijn atelier zijn inmiddels talrijke gedenk en rouw sieraden ontstaan. Deze sieraden zijn voor die gene die het sieraad voor zichzelf in opdracht geeft of geschonken krijgt van grote emotionele waarde.  Sieraden waarin as, een haarlok, vingerafdruk, portret een genoegen of een liefhebberij op vele manieren verwerkt kan worden. Sieraden met
 een zeer persoonlijke "touch" zo draag je een herinnering steeds dicht bij je.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Google+ - White Circle
bottom of page